shuttleAvând alături o echipă cu experiență bogată în servicii de suport IT, găsim întotdeauna necesarul pentru piese de schimb (spare-parts), oferindu-vă posibilitatea de a alege produsele necesare sau compatibile de care aveți nevoie.

Având depozite situate in Europa, produsele comandate ajung în cel mai scurt timp la dumneavoastră (din experiență, in cca. 3-4 zile).
Având statut de “independent vendor”, la noi veți găsi întotdeauna prețuri cu discount suplimentar față de partenerii tradiționali. În plus, aveți posibilitatea să găsiți și oferte pentru echipamentele sau componente ale acestora ieșite din lista actuală de marketing ale producătorilor. Puteți să optați pentru o variantă ieftină de upgrade / service, decât pentru achiziționarea costisitoare de echipamente noi.

webKO Net Consult asigură piese de schimb pentru produsele la care nu mai aveți suport de la producător!

webKO Net Consult combină abordarea corectă cu cele mai bune echipamente pentru a personaliza soluțiile dvs. IT. Pentru noi, nu e vorba de a face o vânzare, este vorba despre rezolvarea problemelor IT într-un mod care se potrivește cel mai bine nevoilor, bugetului și termenelor dumneavoastră.
webKO Net Consult oferă atât sisteme hardware noi, cât și echipamente certificate de către producător (factory renew or refurbished), precum şi cea mai mare varietate de componente piese de schimb.

Toate produsele au certificate de garanție.

  • Laptop, iPhone, iPad, MacBook Servere
  • Storage Networking
  • Printing Inchirieri echipamente

Assets and spare-parts for your maintenance and service contracts!