businessservices

Portofoliul webKO include externalizarea serviciilor IT, dezvoltare si personalizare de soluții IT online sau onsite, precum si consultanță independentă. Nu suntem afiliați niciunui organism, entitate sau asociație, doarece dorim ca serviciile pe care le oferim să fie cu adevărat transparente, eficiente pentru business-ul dumneavoastră și bazate strict pe fluxurile și procesele clientului. Livrabilele (business case, business analysis, selecție oferte, caiet de sarcini, project management, return of investment etc.) oricărui proiect de consultanță sunt întocmite strict ținând cont de activitățile si bugetul clientului, iar decizia privind soluția aleasă pentru implementare aparține în totalitate beneficiarului.

Dacă sunteți în căutare de termeni precum “flow-uri”, “charturi”, “disruptive innovation”, “empowerment”, NU suntem recomandarea potrivită. Noi ne bazăm competențele și le propunem clienților noștri soluțiile, prin identificarea corectă a fluxurilor și a proceselor pe care reușim să le planificăm în nucleul de fluxuri de afaceri ale clientului. Suntem aici pentru a deveni partenerul dvs. business-to-business, serviciile de consultanță propuse de webKO având o rată de amortizare a investițiilor de sub un an.
Avem un istoric relevant, cu referințe europene multiple, privind consultanța în implementarea si dezvoltarea de soluții IT pentru:

  • gestionarea depozitelor (Warehouse Management Systems – WMS),
  • gestionarea activelor (Asset Management Systems)
  • administrarea infrastructurilor (Facilities Management)
  • gestionarea și dispecerizarea forței de muncă (Workforce Management)
  • administrarea serviciilor mobile sau a serviciilor în teren (Field Services)
  • controlul siguranței operaționale (Control of Work – CoW)
  • monitorizarea productivității resurselor umane (Human Resources Management Systems – HRMS)
  • managementul sistemelor tehnologice (instalare, depanare, backup si restaurare date)
  • service IT, servicii web, externalizare servicii IT, dezvoltare și personalizare soluții IT online sau onsite

Enterprise Collaboration, CRM and Project Management – webKO este partener exclusiv pentru Romania si Moldova pentru Comidor (solutie online) www.comidor.com

LIVRĂM SISTEME INTEGRATE, NU LIVRĂM DOAR LICENȚE DE UTILIZARE!